• Banner
  • Banner

Algemeen: Unieke kans voor innovatieve starters!

Overweeg je serieus om als slimme starter je eigen bedrijf te beginnen? Of ben je recent gestart? Wel eens aan de regio Venlo gedacht?

Dat is dan heel goed of geheel ten onrechte, want Venlo en omgeving heeft het! De regio Venlo biedt jou en je nieuwe bedrijf volop kansen voor ontwikkeling, samenwerking en kruisbestuiving. En dat in een aangename werk-, woon- en leefomgeving. De regio is vooral sterk in de sectoren fresh, food & flowers, logistiek, hightech industrie en zakelijke dienstverlening. De aandacht gaat dan ook uit naar starters die in een van deze sectoren actief zijn.

Heb je belangstelling om je in de regio Venlo te vestigen, dan sta je er door Kickstart niet alleen voor. Kickstart is een initiatief van Industriebank LIOF, Regio Venlo, Provincie Limburg en Rabobank Venlo e.o. om kennisintensieve starters te begeleiden met als doel om ze naar de regio te halen. Kickstart geeft die begeleiding omdat kennisintensieve starters – jullie dus – enorm belangrijk zijn voor vernieuwing en versterking van de economische structuur in de regio Venlo.

Meer informatie en contactgegevens zijn te vinden op www.kickstartvenlo.nl.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met de ZZP'er met de onderstaande formulier!

Om een bericht te kunnen sturen dient u ingelogd te zijn.