• Banner
  • Banner

Algemeen: Ben jij de Groeibriljant 2014?

De GROEIBRILJANT 2014 is de prijs voor het beste jonge bedrijf in de gemeenten Peel en Maas of Leudal. De uitreiking van de GROEIBRILJANT 2014 vindt plaats op vrijdag 3 oktober tijdens de Jonge Bedrijven Dag.

Wil jij deze prestigieuze titel winnen meldt je nu dan aan. Jouw bedrijf mag maximaal 5 jaar oud zijn en moet uit de gemeente Peel & Maas of Leudal komen.

Een onafhankelijke jury kiest uit alle aangemelde bedrijven de drie beste jonge bedrijven. Het belangrijkste criterium daarbij is de groeipotentie. Hierbij zijn (potentiele) omzet en aantal arbeidsplaatsen leidend. Daarnaast wordt er gekeken hoe innovatief en maatschappelijk relevant jouw bedrijf is. De drie beste jonge bedrijven strijden voor de titel door aan de jury op de Jonge Bedrijven Dag 2014 een pitch van hun bedrijf te geven.

Schrijf je in voor de Groeibriljant 2014 en stuur een email naar info@businesscentrumleudal.nl. De organiserende partijen, BusinessCentrum Leudal, Starterscafé Leudal, Starterscafé Peel & Maas en Rabobank Peel Maas en Leudal, verwachten veel aanmeldingen.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met de ZZP'er met de onderstaande formulier!

Om een bericht te kunnen sturen dient u ingelogd te zijn.