• Banner
  • Banner

Algemeen: Horeca, recreatie en detailhandel - Event 3 november

Detailhandel, horeca en recreatie zijn dé centrale thema’s tijdens het Retail Event op maandag 3 november bij Rabobank Peel, Maas en Leudal.

De retailmarkt verkeert in turbulente tijden. Door de mogelijkheid van nieuwe kanalen bepalen klanten zelf wanneer ze winkelen, waar ze kopen en hoe ze willen betalen. Weet u wat er morgen en in de toekomst gaat gebeuren in de regio? Benut u al alle kansen?

Event voor detailhandel, horeca en recreatie
Ontwikkelingen op het gebied van E-commerce en Cashless Betalen volgen elkaar snel op. Om ondernemers in de horeca en detailhandel op de hoogte te brengen van de laatste consumententrends en ontwikkelingen in de sector organiseert Rabobank Peel, Maas en Leudal op 3 november een Retail Event. Vooraanstaande branche-specialisten praten ondernemers bij over de kansen en bedreigingen, perspectieven, trends, vooruitzichten en markt- en achtergrondinformatie binnen de retail branche. Een aanrader dus voor ondernemers die aansluiting zoeken bij de nieuwe economie.

Beleef het zelf!
Gedurende een inspirerende avond worden ondernemers bijgepraat over de meest recente innovaties rondom Cashless betalen. Op een ‘experciencemarkt’ kunnen innovaties worden bekeken en getest. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en met collega ondernemers na te praten.
Het Retail Event is, na inschrijving, gratis te bezoeken. De avond (aanvang 19.00 uur) vindt plaats in Gemeenschapshuis de Wieksjlaag in Beringe.

Meer weten?
Meer informatie over deze avond leest u op: meer informatie
Aanmelden voor dit evenement kan tot 20 oktober. De Rabobank heet u graag van harte welkom.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met de ZZP'er met de onderstaande formulier!

Om een bericht te kunnen sturen dient u ingelogd te zijn.