• Banner
  • Banner

Algemeen: Werken in een uiterst inspirerende omgeving centraal in Panningen

DEEL BV, sinds 2 jaar gevestigd in een gloednieuw bedrijfspand aan de John F. Kennedylaan in Panningen, biedt diverse werkplekken en vergaderruimtes.

Door de open en huiselijke sfeer van het pand zijn de professionele werkplekken, volledig ingerichte kantoren en moderne vergaderruimtes een ideale oplossing voor ZZP’ers of (startende) ondernemers die op zoek zijn naar werkruimte en “collega’s”. DEEL snapt als geen ander dat vrijheid een groot
goed is en dat langdurige fulltime huurcontracten een blok aan het been zijn van menig ondernemer. Dat is precies dé reden dat DEEL maximale flexibiliteit introduceert middels de zogenaamde “strippenkaart”.

Met de strippenkaart naar het werk…

DEEL biedt strippenkaarten waarmee zowel werkplekken, kantoren als diverse vergaderruimtes kunnen worden gereserveerd. Er zijn al kaarten met 10 strippen te koop die recht geven op het reserveren van een ruimte (per dagdeel). Wilt u profiteren van nog gunstiger tarieven, dan biedt DEEL ook strippenkaarten met 25, 50 en 100 strippen. In iedere ruimte is internet beschikbaar. Het gebruik van koffie en thee is geheel gratis. De vergaderruimtes zijn standaard uitgerust met een flipover en beschikken over moderne projectiemogelijkheden. Uiteraard kan gratis worden geparkeerd op ons eigen terrein.

Kortom: Alles is startklaar, u hoeft alleen nog maar uw eigen laptop mee te nemen…

Daarnaast biedt DEEL ook fysieke opslagruimte aan huurders die (tijdelijk) behoefte hebben aan veilige opslag van hun goederen. Denk hierbij voorbeeld aan de opslag van (seizoens-)voorraden, dossiers of archief.

Maak een geheel vrijblijvende afspraak om kennis te maken met DEEL om te bezien of DEEL ook ú kan ontzorgen… mail: info@deel.biz of bel: 088-0074650.

Een keer gratis uitproberen om écht overtuigd te raken is zeker mogelijk!

Heeft u interesse? Neem dan contact op met de ZZP'er met de onderstaande formulier!

Om een bericht te kunnen sturen dient u ingelogd te zijn.