• Banner
  • Banner

Safe House Security

Algemene gegevens:
Adres: Dkn. Jaspersstraat 2
Postcode: 5988EL
Plaats: Helden
KvK: 54725453
Contactgegevens:
Contactpersoon: Twan Steutel
Telefoon: 06-393 501 76
Fax:
Website: http://www.safehousesecurity.nl
E-mail: info@safehousesecurity.nl
Beroepsgegevens:
Beroep(en): - Overig
 
Specialiteit: - Alarmopvolging voor particulieren en bedrijven,
- Mobiele surveillance,
- Bedrijfsopening en sluiting,
- Sluitbegeleiding
- Stationaire bewaking
- Bedrijf en terreincontroles
- Uitvaart beveiliging
- Vakantiecontroles
 
Dienstbeschrijving: Safe House Security is opgericht in 2012, erkend en goedgekeurd door het Min. van Justitie. Ons toelatingsnummer is ND3899.

Wij zijn onderscheidend van andere beveiligingsbedrijven omdat onze surveillance 24/7 staat gestationeerd en we uitsluitend werken in gemeente Peel en Maas en daarmee in staat zijn om in zeer korte tijd ter plaatse te zijn.

Wij verkopen geen alarmsystemen maar verkopen diensten aan
ondernemers en particulieren zoals:

- Abonnement Keyholding en Alarmopvolging
hierbij beheren wij de sleutel van het pand of woning om na een alarmmelding of calamiteit het pand te kunnen betreden om de melding af te handelen. Deze dienst verzorgen wij op de momenten na kantoortijd of op tijdstippen dat er niemand aanwezig is.

- vakantiecontrole
tijdens afwezigheid voor vakantie of zakenreis wordt door de surveillancedienst uw woning rondom gecontroleerd of alles is gesloten,dat verlichting werkt of dat de brievenbus wordt leeggemaakt. Een volle brievenbus is een indicator voor inbrekers!

- brand en sluitronde:
nadat de laatste medewerker het pand heeft verlaten wordt door de beveiliger gecontroleerd of ramen en deuren gesloten zijn, elektrische apparaten zijn uitgeschakeld en bij vertrek het alarmsysteem staat ingeschakeld.

-Opening / Sluitbegeleiding
tijdens het openen of sluiten van het pand is een beveiliger aanwezig die de omgeving observeert voor verdachte personen of voertuigen. Deze begeleidingsdienst wordt ingezet als er maar 1 persoon in het pand is of het veiligheidsgevoel bevorderd n.a.v. eerdere negatieve incidenten.

- interne/externe controles
een groot bouwproject met veel metalen als koper, ketels of keukens. U heeft dure materialen opgeslagen of machines blijven doordraaien waarvoor (tijdelijk) extra controles gewenst zijn. dan kunt u deze controles uit laten voeren door de surveillancedienst.

mocht u vragen hebben of meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op.

met vriendelijke groet
Twan Steutel
mob: 06 393 501 76
mail: info@safehousesecurity.nl