• Banner
  • Banner

Sfeer en kleur @home

Algemene gegevens:
Adres: Schoutenring 58
Postcode: 5981 DT
Plaats: Panningen
KvK: 62078127
Contactgegevens:
Contactpersoon: Jacqueline Janssen
Telefoon: 06 29 36 38 77
Fax:
Website: http://www.sfeerenkleur.nu
E-mail: info@sfeerenkleur.nu
Beroepsgegevens:
Beroep(en): - Adviseur / consultant
- Interieuradviseur
- Overig
- Schilder
 
Specialiteit: Of u nu op zoek bent naar interieur ideeën of een compleet en praktisch interieurplan. De oplossing is meestal dichtbij. De juiste mix van behang en verf, het opknappen van een oud kastje of een vrolijke mat op de vloer doen wonderen. Ik werk graag samen met u aan de plek waar ú zich thuis voelt.
Zoekt u handvatten om zelf aan de slag te gaan met uw interieur? Volg een creatieve workshop en bespaar tijd én geld! Profiteert bovendien meteen van mijn ruime ervaring in kleur- en interieuradvies in en rondom Peel en Maas. Ik help ik u graag verder.
 
Dienstbeschrijving: Tijdens een intake bij u thuis, inventariseer ik uw woonwensen en geef ik meteen een op maat kleur- en/of interieuradvies. Bijvoorbeeld op het gebied van verf, behang, raambekleding, vloeren, meubels en accessoires. Met dat advies kunt u vervolgens zelf, of samen met mij, aan de slag.
Ga zelf aan de slag met uw interieur, volg een creatieve workshop:
„X Verftechnieken: ervaar een rijk palet aan verftechnieken zodat u die daarna thuis kunt verwerken op doek of bijvoorbeeld op dat kastje dat klaarstaat om opgeknapt te worden.
„X Moodboard maken: de basis van een nieuw interieur is een persoonlijke sfeerkaart waar naast kleur en sfeer ook materialen als behang en vloeren samenkomen. Met een eigen moodboard, kunt u vol vertrouwen zelf aan de slag met uw nieuwe interieur.