• Banner
  • Banner

Excellent Life

Algemene gegevens:
Adres: Kerkstraat 3a
Postcode: 5981CD
Plaats: Panningen
KvK: 59955376
Contactgegevens:
Contactpersoon: Maarten Bos
Telefoon: 0641871379
Fax:
Website: http://www.maartencoacht.nl
E-mail: maarten@excellentlife.nl
Beroepsgegevens:
Beroep(en): - Coach/therapeut
- Overig
- Trainer
 
Specialiteit: Naar mijn mening heeft iedereen recht op een goed gevoel en beschikt iedereen over mogelijkheden om zijn/haar dromen te verwezenlijken. Alleen wordt op school niet geleerd hoe je je innerlijke vermogens en gevoelens het beste kunt gebruiken, of hoe je je brein het best kunt gebruiken. Mijn missie is dan ook anderen te leren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen, ze te leren hoe ze hun volledige potentie kunnen vervullen maar ook hoe ze zichzelf beter kunnen leren voelen. Mijn idee is dat mensen snel en effectief geholpen willen worden. Mijn doel is daarom ook zoveel mogelijk mensen te bereiken en hun dat door middel van o.a. neuro linguïstisch programmeren (NLP), coaching en trainingen effectieve technieken aan te leren die er voor zorgen dat je beter wordt in het” jezelf goed voelen” en slechter wordt in het “jezelf slecht voelen”
 
Dienstbeschrijving: Ik bied dienst voor zowel de zakelijk als de particuliere markt.

Voor de particulier markt mocht ik me vooral op de 1 op 1 coaching. Dit is maatwerk omdat elk brein anders werkt. Ik coach alle problemen die geen lichamelijk oorzaak kennen. Daarnaast doe ik dit op een no cure no pay principe. De meeste problemen kunnen hanteerbaar worden gemaakt of worden opgelost in gemiddeld 3 sessies van 2 uur. Daarnaast organiseer ik workshops en training waar iedereen zich vrij op in kan schrijven.

Voor de zakelijke markt valt te denken aan coachingstrajecten. Dit over uiteenlopende onderwerpen van stressreductie, communicatietrainingen, assertiviteitstrainingen, enz. Natuurlijk kan dit ook op zakelijk gebied 1 op 1.

Wanneer u meer informatie wil of meer wil weten over deze of andere diensten neem dan een kijkje op mijn website www.maartencoacht.nl