• Banner
  • Banner

OF site works

Algemene gegevens:
Adres: Frans Halsstraat 1
Postcode: 5995 CM
Plaats: Kessel
KvK: 65022602
Contactgegevens:
Contactpersoon: Frank Ottenheym
Telefoon: 0773903992
Fax: 0773903992
Website: http://www.ofsiteworks.nl
E-mail: info@ofsiteworks.nl
Beroepsgegevens:
Beroep(en): - Adviseur / consultant
- Webbuilder
- Webdesigner
 
Specialiteit: Websites maken voor ZZP'ers, online advies
 
Dienstbeschrijving: Een website is meer dan een visitekaartje, het is de ideale marketing medewerker die 24 uur per dag beschikbaar is. Ik maak gebruiksvriendelijke, goed vindbare, aantrekkelijke websites voor ZZP- ers, startende ondernemers, maar ook voor andere doelgroepen.
Heb je al een website? Een website die wel een nieuw jasje kan gebruiken, aangepast aan de laatste ontwikkelingen? Ik help je graag om deze weer up to date te maken.
De websites van OF site works zijn responsief, dat wil zeggen dat de website zich aan het scherm formaat aanpast en dat is een must in deze tijd waarin meer en meer mobiel gebruik gemaakt wordt van het internet.
Heb je te weinig tijd om je sociale media bij te houden en wil je toch graag jouw producten of diensten promoten? Dan kun kun je wellicht wat hulp gebruiken bij het opzetten van je sociale media of dit geheel uitbesteden. Neem dan vandaag contact op om te kijken hoe ik je kan helpen om succesvol te zijn in de sociale media.
Goed vindbaar zijn in de zoekmachines kan op verschillende manieren. kijk bij diensten voor de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie.